NOV
06
09:00

Senderisme als boscos de Muntanyola i Tastet de fotmatges de les Cabres d'en Peyu

Soc la Marta Presseguer, tècnica esportiva de mitja muntanya, fa més de 10 anys que treballo com a guia de forma individual o vinculada a grups excursionistes, apassionada de les activitats a la muntanya, l’escalada i de viatjar, descobrir muntanyes i parets o gaudir d’una bona posta de sol a dins del sac de dormir, he pogut compaginar les dues passions i arribar fins a diferents rutes a l'Himàlaia, Filipines, Dolomites o els Alps, sense oblidar els nostres Pirineus, on va començar tot.  

Et proposo compartir una aventures a la muntanya juntes, en aquesta ocasió farem una ruta pels boscos de Muntanyola, fent cim a un punt emblemàtic del territori i descobrint les margues blaves, tant típiques del nostre paisatge, acompanyat d'un tastet de formatges de Cal Peyu.
 
Distància: 11km
Desnivell:
370
Temps efectiu caminant: 
3h
Durada de l’activitat:
5h
Exigència física:
fàcil


Recomanacions:
· Cal portar 1,5L d’aigua i quelcom per picar. 
· Cal anar ben calçat, amb botes o vambes amb bona adherència. 
· Cal dur la vestimenta adequada per l'època de l'any i l'activitat a realitzar. 

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ PROMOCIONADA EN EL MARC DE LA FIRA DE LA MUNTANYA AMB LA COL·LABORACIÓ D'OSONING, OSONA TURISME I FIRES VIC. En aquest sentit, el preu inclou:

- L'entrada a la Fira de la Muntanya.
- El transport d'anada i tornada amb autocar entre l'emplaçament de la Fira de Muntanya i el punt d'inici i final de l'excursió.
- El guiatge de la sortida.

**No apta per menors de 5 anys
**No S’accepten mascotes. 
Veure descripció sencera
Ja no es poden comprar entrades per aquest esdeveniment